zaterdag 12 december 2020

Lieve party40down vriendjes,
Speciaal voor de jongeren swingers kondigen wij alvast de laatste immens populaire jongerenparty van PARTY40DOWN in 2020 aan. Op 12 december 2020 zijn we wederom in de Organza Club. Zodat alle jongeren stellen ( onder de 40 ) die bij ons party40down concept passen alvast de kans hebben oppas ed. te regelen want natuurlijk wil je als jong trendy stel het laatste PARTY40DOWN feestje van 2020 niet missen.
PARTY40DOWN is inmiddels bekend als THE ONE AND ONLY JONGERENPARTY VAN NEDERLAND waar iedere editie uit alle windrichtingen en tot zelfs over de grenzen jongeren trendy stellen komen om een avond vol spanning en erotiek te beleven met leeftijdsgenoten Dit zijn avonden waar door het strenge anti-WAP beleid er ook sprake is van de meest actieve jongerenavond.
De stellen die ons al bezochten weten dat het bij ons in tegenstelling tot andere jongerenparty’s het altijd goed bezocht is Er is een mix van SDC bezoekers en PARTY40DOWN leden waar altijd een ge(il)zellig sfeer heerst en er op elke editie (door de aantrekkingskracht van het jonge publiek) veel stellen komen, die voor het eerst een club bezoeken Dus zijn jullie nog nooit in een club geweest dan zijn jullie bij Party40down op het goede adres Hier worden jullie met open armen ontvangen, door ons team dat bestaat uit vrijwilligers die na jullie de club te hebben rondgeleid zelf ook lekker swingen.
“Firsttimers” kunnen op een avond bij ons op hun gemak alles bekijken zonder enige verplichting, want met onze zeer hoge opkomst stoor je natuurlijk helemaal niemand als jullie op je eigen tempo de stapjes in deze lifestyle zetten Dus zowel stellen die komen voor de spannende actie als degene die net instappen vinden onze avonden een hele belevenis
Voor beginnende stellen bieden wij altijd de mogelijkheid om een half uur voor het feest begint binnen te komen, zodat jullie in alle rust een rondleiding krijgen waar jullie ook vragen kunnen stellen aan het team en gelijk kennis kunnen maken met de andere stellen, die ook hun eerste stapjes in de lifestyle zetten Kom gerust met een gezonde spanning, maar zenuwen zijn bij ons absoluut niet nodig.😊 Eerder komen? Stuur ons een mailtje
Zet je wel altijd tijdig op onze gastenlijst, want vol is echt vol. Doordat er bij ons veel actieve stellen komen nemen we altijd de reserveringen aan in verhouding tot de erotische ruimtes.
Deze editie genieten jongeren trendy sexy stellen van 21:00 tot 04:00 VAN en MET elkaar bij ons in Organza. Club Organza is een centraal gelegen zeer modern opgezette club met een discrete grote gratis parking.

Hier wordt makkelijk contact gelegd en is ook zeer geschikt voor jongeren die net in de lifestyle beginnen. Wil je bij ons als beginnend stel eerst eens een avondje wat drinken en kletsen met andere jonge swingers in deze lifestyle om te zien of dit iets voor jullie is, dan val je bij ons niet op.

De hele avond komt het team langs met snacks zowel vlees, vis als vega komen als tapas sushi of fingerfood voorbij en warm bittergarnituur en tropisch fruit zal ook niet ontbreken, de drankjes zijn bij ons vriendelijk geprijsd.

De entree is €60 voor een stel en €30 voor een dame (single heren worden niet toegelaten)

Dresscode: Na binnenkomst gaat de gewone kleding in de locker en trekken jullie lingerie aan waar jullie jezelf prettig in voelen. Voor dames is dat meestal een sexy setje, jarretels, hoge hakken, een leuke bikini of je favoriete bodystocking etc. Heren zien we meestal in een trendy boxer, de ene met een hemdje , de ander met een gilet of met blote body met eventueel een strikje en sneakers of iets dergelijks. Heren in lange broek zijn niet toegestaan.

Zoals bekend hanteert Party40down een strikt zero tolerance partydrugs beleid, dus beloofd het ook deze editie weer een actieve sexy hete nacht te worden.

Liefs van het party40down team

LEEFTIJDSGRENS BELEID
Is één van jullie ietsje ouder dan 40 vraag dan altijd eerst of deelname mogelijk is jullie profiel wordt dan eerst door ons beoordeeld en wij maken per editie slechts enkele uitzonderingen Zijn jullie beide over de 40, kijk dan op het profiel van BACKTOBASIC van onze zusterorganisatie op deze avonden ontvangen we stellen van alle leeftijden.