zaterdag 09 januari 2021

New Year  Party40down  voor jongeren za. 9 januari

Speciaal voor de jongeren swingers kondigen wij alvast de eerste immens populaire jongerenparty van PARTY40DOWN in 2021 aan. Zodat alle jongeren stellen ( onder de 40 )die bij ons party40down concept passen alvast de kans hebben oppas ed. te regelen want natuurlijk wil je als jong trendy stel het eerst PARTY40DOWN feestje van 2021 niet missen.

Wij hebben geen ticketverkoop en werken uitsluitend op reservering, zijn jullie eenmaal geaccepteerd op onze gastenlijst en er tijdig bij, dan is jullie plekje pas  zeker.

PARTY40DOWN geeft sinds enige jaren waanzinnige feesten in diverse clubs in Nederland. Voor onze Nieuwjaarseditie hebben we deze keer de Organza club in Breukelen geheel en exclusief voor onze leden en aspirant-leden gereserveerd.

In deze mooie club met een gezellige ambiance en alle gemakken (gratis parkeren) ontmoeten jullie andere leuke trendy stellen uit heel Nederland.

Let op wij geven absoluut GEEN wap/trance feesten, profielen uit die scene worden zelfs uitgesloten van deelname. Bij ons treffen jullie echte swingstellen, die op erotisch avontuur zijn waar zeker ook plaats is voor beginnende stellen.

Komen jullie voor het eerst ,en willen jullie eerder komen om te acclimatiseren vragen te stellen etc. Geef dat na jullie reservering ons even aan per mail we bieden jullie dan de mogelijkheid om een half uur eerder te komen ( zo maken jullie ook gelijk kennis met andere “first timers“) Geen vrees bij ons zullen jullie je gelijk op je gemak voelen door de amicale sfeer waar geen verplichtingen zijn en jullie in een sfeervolle gemoedelijke omgeving kennis kunnen maken met stellen die houden van dezelfde lifestyle Bovendien zijn wij zelf swingers en ook het team die jullie opvangt en rondleidt swingt nadat iedereen binnen is gewoon lekker mee. Het is dus een avondje voor swingers, georganiseerd door swingers

Door de leeftijdscategorie waar onze doelgroep uit bestaat kunnen we zeggen dat er veel jonge stellen bij ons begonnen zijn en gebleven…. Want PARTY40DOWN wordt inmiddels veel geïmiteerd maar is nooit geëvenaard.

Het is bij ons niet zo als bij andere clubs  met een jongeren avond, dat jullie je verloren zullen voelen, of dat er niet veel keus is en waar maar hooguit 25 stelletjes komen, nee bij ons moet je echt tijdig op de gastenlijst staan. Het bettreffen party’s waarbij uit alle hoeken van Nederland mooi  jonge sexy stellen iedere maand naar ons toe komen. Natuurlijk vergeten we ook onze Duitse en Belgische vriendjes niet.

De toegang tot dit event is €60 per stel en €30 voor een single dame, hierbij zijn inbegrepen alle faciliteiten ,gebruik van handdoeken en condooms. Verder worden jullie de gehele avond verwend met lekkere hapjes, als sushi, fingerfood zowel vis- vlees en vega. Ook diverse warme snacks en tropisch fruit zal niet ontbreken. Drankjes zijn vriendelijk geprijsd .

Rules:

Dresscode sexy na binnenkomst, dames lingerie, bikini, sexy setje, kousen hakjes etc. Heren sexy boxershort eventueel met singlet, gilet, strikje, sneakers trendy slippers geen lange broek ( Romeinse vechtuitrustingen zie je bij ons ook niet 😉

Leeftijd van beiden onder de 40 jaar ( is een van beide net ietsje ouder.. vraag dan of deelname mogelijk is per editie slechts enkele uitzonderingen.)
•Privacy Telefoons blijven in de locker
•Partydrugs zijn niet toegestaan (bij overtreding verlaat je het pand en ben je lifetime geroyeerd)
•Er wordt ook niet geblowd in de rookruimte

PARTY40DOWN Staat voor geil met stijl
PARTY40DOWN Alleen voor stellen tot 40 jaar
PARTY40DOWN Laagdrempelig
PARTY40DOWN feest op eerste klas locaties

RESERVEREN:

PARTY40DOWN heeft geen ticketverkoop, bijtijds aanmelden op de gastenlijst is voldoende. Als jullie via SDC reserveren wordt jullie aanvraag eerst intern beoordeeld het kan dus even duren voordat aangemelde stellen op de gastenlijst zichtbaar zijn. Wanneer jullie op de gastenlijst zichtbaar zijn is de reservering geaccepteerd en hoeft je niets meer te doen. In de week voorafgaand aan de party ontvangen jullie altijd nog de laatste info en routeplanner

PARTY40DOWN  IS THE PLACE TO BE voor stellen onder de 40

We kijken uit naar jullie komst. Het wordt weer genieten MET en VAN elkaar!