Vrijdag 7 Oktober 2022

Vrijdag 7 Oktober PARTY40DOWN 4 youngsters

Zijn jullie dat leuke stel onder de 40 jaar, die ook weleens een waanzinnig gezellig en actief jongerenfeestje willen meemaken met leeftijdsgenoten onder elkaar? Lees dan snel verder.

Omdat we jullie niet meer zolang willen laten wachten op een nieuwe editie van Party40Down, hebben we op 7 Oktober een extra editie gepland, speciaal voor jullie! En hoe kan je een weekend beter beginnen dan op vrijdag al lekker te dansen, sjansen en dampende sex te hebben met de meest sexy groep mensen van Nederland en België? Dus cancel die vrijmibo’s, kantoor borrels en late vergaderingen en kom jullie weekend spetterend inluiden met ons!

Nog niet bekend met ons?

PARTY40DOWN geeft party’s voor jongeren tot max 40 jaar We zijn “the one and only” organisatie voorde jongere doelgroep van Nederland met een zeer groot ledenbestand waar elke editie uit het hele land (en de ons omliggende landen) leuke sexy stellen naartoe komen, die weten waarvoor ze komen ?

Onze locatie in Breukelen

Betreft een zeer modern opgezette club met een mooie grote bar met dansvloer en zitjes, waarboven twee verdiepingen erotisch speelplezier voor jullie klaarstaan. De club is centraal gelegen en heeft parkeerplaatsen op eigen terrein.

PARTY40DOWN is zeer laagdrempelig “Veel mag niets moet” en door de amicale sfeer wordt er makkelijk contact gelegd.

Wil je bij ons als beginnend stel eens een avondje wat drinken en kletsen met andere swing-stelletjes om te zien of dit iets voor jullie is, dan val .je bij ons niet op Door de hoge opkomsten vinden zowel beginnende als de meer ervaren stelletjes elkaar wel

Er is een groot respect voor een ieder. Er is mogelijkheid om een half uur voor het feest begint binnen te komen zodat jullie in alle rust een rondleiding krijgen waar jullie ook vragen kunnen stellen aan ons team ( Ons team bestaat uit swingers) en kennis kunnen maken met andere stellen die ook hun eerste stapjes in de lifestyle zetten. Kom gerust met een gezonde spanning maar zenuwen zijn bij ons absoluut niet nodig.? Eerder komen? Stuur een mailtje

De entree voor deze avond is €65 per stel en €30 single dame
De deur gaat open om 21:00 en de lichten gaan aan om 03:00

De hele avond wordt door ons team rondgegaan met de lekkere snacks, zowel vlees, vis als vega komen als tapas, sushi en fingerfood voorbij. Ook warm bittergarnituur en tropisch fruit zal niet ontbreken. De drankjes zijn altijd vriendelijk geprijsd.

PARTY40DOWN heeft met haar “zero tolerance” partydrugs en selectieve toegangsbeleid een groot ledenbestand opgebouwd
PARTY40DOWN propt een club nooit te vol. Het erotiekgehalte is hoog bij ons, we houden dan ook altijd rekening met de capaciteit van de erotische ruimtes bij het aannemen van het aantal gasten. Zodat er ook voor een ieder ruimte is voor stout speelplezier.

We hebben geen ticketverkoop, dus mocht er iets tussen komen annuleren kan tot de laatste dag.
Een reservering is nooit gelijk zichtbaar op de gastenlijst elk profiel wordt door het PARTY40DOWN team eerst beoordeeld. Zit je er niet bij, dan is er geen match. Er is daar geen discussie over mogelijk.

Zijn jullie eenmaal zichtbaar op de gastenlijst, dan staat ons logo op jullie profiel onder jullie party plannen. jullie hoeven dan niets meer te doen. In de week van de party volgt altijd nog een infobrief voor de avond zelf.

Dresscode: Na binnenkomst gaat de gewone kleding in de locker en trekken jullie lingerie aan waar jullie jezelf prettig in voelen. Voor dames is dat meestal een sexy setje, jarretels, hoge hakken, een leuke bikini of je favoriete bodystocking etc. Heren zien we meestal in een trendy boxer, de ene met een hemdje , de ander met een gilet of met blote body met eventueel een strikje en sneakers of iets dergelijks. Heren in lange broek zijn niet toegestaan ( single heren krijgen geen toegang )

Leeftijdsgrens: Is één van jullie net ietsje ouder dan 40 vraag dan eerst of deelname mogelijk is jullie profiel wordt dan eerst door ons beoordeeld en wij maken per editie slechts enkele uitzonderingen Zijn jullie beiden over de 40, kijk dan op het profiel van BACKTOBASIC van onze zusterorganisatie hier ontvangen we stellen van alle leeftijden.

Voor impressies van onze locaties kijk je op de promo video’s op ons profiel of onze op websites www.party40down.nl of www.party40down.com
Andere door ons georganiseerde events vind je op de profielen
BACKTOBASIC www.backt0basic.nl reguliere parenclubavonden ( couples only)
KINKYBACKTOBASIC www.kinkybacktobasic.nl voor de stoutere stellen
BIBACKTOBASIC www.bibacktobasic.nl koppels waarvan man BI single bi-men&women

Let op! Al onze events hebben een zero tolerance partydrugs beleid. Profielen met verwijzingen naar partydrugs van welke aard dan ook, worden niet als lid of reservering aangenomen.

Uit een profiel willen we kunnen opmaken dat jullie geen (party) drugs gebruiken. Kennen we jullie niet dan wordt er gevraagd duidelijkheid in jullie profiel hierover te vermelden.

Liefs van het PARTY40DOWN team x