Zat. 10 april 2021 in Utrecht

Speciaal voor stellen onder de 40 jaar is er zaterdag

PARTY40DOWN 10 april  4 jongere swingers

Zijn jullie een leuk stel onder de 40 jaar?

Zaterdag 10 april is speciaal voor jullie onze club in Breukelen gereserveerd.

DE LOCATIE

Het is een zeer modern opgezette club met een mooie grote bar met dansvloer en zitjes, waarboven twee verdiepingen erotisch speelplezier voor jullie klaarstaan. De club is centraal gelegen en heeft parkeerplaatsen op eigen terrein.

PARTY40DOWN is zeer laagdrempelig “Veel mag niets moet” en door de amicale sfeer word makkelijk contact gelegd.

PARTY40DOWN is daardoor ook zeer geschikt voor jongeren, die net in de lifestyle stappen. Het is bij ons niet zoals op sommige jongerenavonden, waar hoogstens een 10tal stellen op de gastenlijst staan en jullie je bekeken zullen voelen of dat er weinig keuze is om contact te leggen met leeftijdsgenoten. Bij PARTY40DOWN zijn de avonden goed gevuld met jullie leeftijdsgenoten die uit alle windstreken al lang van te voren een plaatsje reserveren.

Wil je bij ons als beginnend stel eens een avondje wat drinken en kletsen met andere jonge swingers in de lifestyle om te zien of dit iets voor jullie is, dan val je bij ons niet op Door hoge opkomsten op onze feesten vinden zowel beginnende als de meer ervaren stelletjes elkaar wel

Er is een groot respect voor een ieder. Tevens is er de mogelijkheid om een half uur voor het feest begint binnen te komen zodat jullie in alle rust een rondleiding krijgen waar jullie ook vragen kunnen stellen aan ons team ( Ons team bestaat uit swingers) en kennis kunnen maken met andere stellen die ook hun eerste stapjes in de lifestyle zetten. Kom gerust met een gezonde spanning maar zenuwen zijn bij ons absoluut niet nodig.😊 Eerder komen? Sstuur ons een mailtje

De entree voor deze avond is €60 voor een stel en €30 voor een single dame.

De hele avond wordt door ons team rondgegaan met de lekkerste snacks, zowel vlees, vis als vega komen als tapas, sushi en fingerfood voorbij. Ook warm bittergarnituur en tropisch fruit zullen niet ontbreken. De drankjes zijn altijd vriendelijk geprijsd.

Nog niet bekend met PARTY40DOWN?

PARTY40DOWN geeft erotische party’s voor jongeren tot maximaal 40 jaar en is daarmee de “the one and only” jongerenparty van Nederland waar elke editie de meest leuke sexy trendy jonge stellen naartoe komen.

PARTY40DOWN is niet zomaar een dansavondje, maar heeft met haar “zero tolerance” partydrugs en selectieve toegangsbeleid een grote ledenbestand opgebouwd.

PARTY40DOWN propt een club nooit te vol. Het erotiekgehalte is hoog bij ons, we houden dan ook altijd rekening met de capaciteit van de erotische ruimtes bij het aannemen van het aantal gasten. Zodat er ook voor een ieder ruimte is voor stout speelplezier.

Let op april is nog ver maar reserveer altijd tijdig om teleurstelling te voorkomen. We hebben geen ticketverkoop, dus mocht er iets tussen komen annuleren kan tot de laatste dag. Reserveren kan  via de gastenlijst op SDC. Geen lid stuur ons dan een mailtje.

Een reservering is nooit gelijk zichtbaar op de gastenlijst elk profiel wordt door het PARTY40DOWN team eerst beoordeeld.

Zijn jullie eenmaal zichtbaar op de gastenlijst dan staat ons logo op jullie profiel onder party plannen. jullie hoeven dan niets meer te doen. In de week van de party volgt altijd nog een infobrief voor de avond zelf.

Dresscode: Na binnenkomst gaat de gewone kleding in de locker en trekken jullie lingerie aan waar jullie jezelf prettig in voelen. Voor dames is dat meestal een sexy setje, jarretels, hoge hakken, een leuke bikini of je favoriete bodystocking etc. Heren zien we meestal in een trendy boxer, de ene met een hemdje , de ander met een gilet of met blote body met eventueel een strikje en sneakers of iets dergelijks. Heren in lange broek zijn niet toegestaan. ( single heren hebben geen toegang )

Leeftijdsgrens: Is één van jullie net  ietsje ouder dan 40 vraag dan eerst of deelname mogelijk is jullie profiel wordt dan eerst door ons beoordeeld en wij maken per editie slechts enkele uitzonderingen  Zijn jullie beiden over de 40, kijk dan op het profiel van BACKTOBASIC van onze zusterorganisatie hier ontvangen we stellen van alle leeftijden.

Voor impressies van onze locaties kijk je op de promo video’s op ons profiel of onze op websites www.party40down.nl of www.party40down.com

Andere door ons georganiseerde events vind je op de profielen;

BACKTOBASIC           www.backt0basic.nl  reguliere parenclubavonden ( couples only)
KINKYBACKTOBASIC  www.kinkybacktobasic.nl voor de stoutere stellen
BIBACKTOBASIC        www.bibacktobasic.nl koppels waarvan man BI  single bi-men&women

Let op al onze events hebben een  zero tolerance partydrugs beleid. Profielen met verwijzingen naar partydrugs van welke aard dan ook worden niet als lid of reservering aangenomen.

Liefs van het PARTY40DOWN team x