Zaterdag 12 september 2020 @ LELYSTAD

Ondanks de corona perikelen die ons allemaal bezighouden, blijven wij enigszins optimistisch na het zien van de laatste ontwikkelingen die onze premier in het laatste nieuws vertelde. Zo ziet het er naar uit dat we na 1 september weer met en van elkaar mogen genieten.

Daarom hebben wij voor zaterdag 12 SEPTEMBER weer een club voor jullie kunnen reserveren en een grandioos PARTY40DOWN event op de agenda gezet. Laten we met z’n allen hopen dat we dan deze sombere tijd definitief achter ons hebben gelaten, zodat we jullie een mooi feest kunnen aanbieden en we zeker niet op 1,5 meter afstand van elkaar hoeven te blijven 😉

We hopen dan weer een goed georganiseerde JONGERENPARTY ( max 40jaar ) op onze locatie in Lelystad te geven. LET OP : Onze leden, die al gereserveerd hadden voor juli editie , staan nu als eerste op de gastenlijst. Dus wil je er nog bij zijn wacht dan niet te lang, anders kom je op de reservegastenlijst te staan.

Dan is er wel nog mogelijkheid voor op ons feestje van 26 september in Breukelen ( Utrecht) te reserveren. Zie op ons profiel “party plannen”.

PARTY40DOWN is inmiddels bekend als THE ONE AND ONLY JONGERENPARTY VAN NEDERLAND waar iedere editie uit alle windrichtingen en tot zelfs over de grenzen jongeren trendy stellen komen om een avond vol spanning en erotiek te beleven met leeftijdsgenoten Dit zijn avonden waar door het strenge anti-WAP beleid er ook sprake is van de meest actieve jongerenavonden.

De stellen die ons al bezochten weten dat het bij ons in tegenstelling tot andere jongerenparty’s het altijd goed bezocht is Er is een mix van SDC bezoekers en PARTY40DOWN leden waar altijd een ge(il)zellig sfeer heerst en er op elke editie (door de aantrekkingskracht van het  jonge publiek) veel stellen komen, die voor het eerst een club bezoeken Dus zijn jullie nog nooit in een club geweest dan zijn jullie bij Party40down op het goede adres Hier worden jullie met open armen ontvangen, door ons team dat bestaat uit vrijwilligers die na jullie de club te hebben rondgeleid zelf ook lekker swingen

“Firsttimers” kunnen op een avond bij ons op hun gemak alles bekijken zonder enige verplichting, want met onze zeer hoge opkomst stoor je natuurlijk helemaal niemand als jullie op je eigen tempo de stapjes in deze lifestyle zetten Dus zowel stellen die komen voor de spannende actie als degenen die net instappen vinden onze avonden een hele belevenis

Voor beginnende stellen bieden wij altijd de mogelijkheid om een half uur voor het feest begint binnen te komen, zodat jullie in alle rust een rondleiding krijgen waar jullie ook vragen kunnen stellen aan het team en gelijk kennis kunnen maken met de andere stellen, die ook hun eerste stapjes in de lifestyle zetten Kom gerust met een gezonde spanning, maar zenuwen zijn bij ons absoluut niet nodig.😊 Eerder komen? Stuur ons een mailtje

Zet je wel altijd tijdig op onze gastenlijst, want vol is echt vol. Doordat er bij ons veel actieve stellen komen nemen we altijd de reserveringen aan in verhouding tot de erotische ruimtes.

Jullie kunnen met uitsluitend trendy leeftijdsgenoten in een super gezellige ambiance met twee dansvloeren twee bars en vele intieme zitjes en hoekjes kennis maken. We hebben voor jullie 30tal erotische ruimtes om je in terug te trekken.

PARTY40DOWN is vriendelijk geprijsd met een entree van €65 per stel en €32,50 voor een single dame De hele avond worden er diverse koude en warme snacks geserveerd. Ook de drankjes zijn vriendelijk geprijsd (wijn bier en fris €2,50)

De dresscode is sexy lingerie waar jullie je prettig in voelen.

Zoals bekend hanteert Party40down een strikt zero tolerance partydrugs beleid, dus beloofd het ook deze editie weer een actieve sexy hete nacht te worden.

LEEFTIJDSGRENS BELEID

Is één van jullie ietsje ouder dan 40 vraag dan altijd eerst of deelname mogelijk is jullie profiel wordt dan eerst door ons beoordeeld en wij maken per editie slechts enkele uitzonderingen  Zijn jullie beide over de 40, kijk dan op WWW. BACKT0BASIC.NL  van onze zusterorganisatie op deze avonden ontvangen we stellen van alle leeftijden.