Zaterdag 24 oktober@Breukelen

Helaas zijn we genoodzaakt door de verscherpte RIVM maatregelen de party te cancelen.

 

EXTRA party4youngsters za. 24 oktober

Zijn jullie dat leuke stel van beiden onder de 40 jaar, die ook weleens een waanzinnig en actief jongerenfeestje willen meemaken met leeftijdsgenoten onder elkaar? Lees dan snel verder.

Misschien hebben jullie al eens van ons gehoord en was het jullie nog niet gelukt om voor ons feestje een plekje te bemachtigen. Wees er dan nu snel bij! Gezien onze party’s van september beiden al snel vol gereserveerd waren is het ons gelukt om vóór onze november editie in oktober ook nog een avond te reserveren op onze locatie in Breukelen (Utrecht).

Let wel op ons toelatingsbeleid: Deze avond is uitsluitend voor stellen beiden onder de 40 jaar en dus niet toegankelijk voor single mannen en wij hanteren een zero tolerance partydrugs beleid. (WAP stellen hebben bij ons geen toegang)

Daar onze twee september party’s een grote reservegastenlijst hebben, krijgen de stellen die al op deze reservelijst staan als eerste een plekje voor deze avond. Dus als jullie er ook bij willen zijn meld je dan snel aan voor 24 oktober. Ook wijzen we jullie erop dat er (nu) nog gereserveerd kan worden voor 14 november op onze locatie in Lelystad.  

We hebben geen ticketverkoop, dus mocht er iets tussen komen annuleren kan tot de laatste dag.

Nog niet bekend met PARTY40DOWN? Wij geven party’s voor jongeren tot max 40 jr en zijn tevens de meest toonaangevende jongerenparty van Nederland met een zeer groot ledenbestand waar elke editie uit het hele land (en de ons omliggende landen) leuke sexy trendy jonge stellen naartoe komen, die weten waarvoor ze komen 😊…

Wat kunnen jullie verwachten? Het is niet het zoveelste dansfeestje, maar een event waar de focus ligt op het ontmoeten van gelijkgestemden in de lifestyle met veel ruimtes om met en van elkaar te genieten.

Met ons “zero tolerance” partydrugs beleid is een grote groep van sexy jongere swingers stellen opgebouwd. Waardoor wij de grootste clubs kunnen reserveren exclusief voor onze leden.  WAP stellen houden we buiten de deur, zodat er ook sprake is van meest actieve avondjes.

De club is een centraal gelegen en zeer modern opgezet met een discrete grote gratis parking.
Bij ons wordt makkelijk contact gelegd en is dus ook zeer geschikt voor jongeren die net in de lifestyle beginnen. Wil je bij ons als beginnend stel eerst eens een avondje wat drinken en kletsen met andere jonge swingers in deze lifestyle om te zien of dit iets voor jullie is, dan val je bij ons niet op. Door hoge opkomsten op onze feesten vinden zowel beginnende als de meer ervaren stelletjes elkaar wel.

Voor firsttimers is er de mogelijkheid om een half uur voor het feest begint binnen te komen, zodat jullie in alle rust een rondleiding krijgen waar jullie ook vragen kunnen stellen aan ons team en kennis kunnen maken met andere stellen, die ook hun eerste stapjes in de lifestyle zetten. Kom gerust met een gezonde spanning maar zenuwen zijn bij ons absoluut niet nodig.😊 Eerder komen? Stuur ons wel even een mailtje

De entree voor deze avond is €60 voor een stel en €30 voor een single dame. Alleenstaande heren worden absoluut niet toegelaten.
De gehele avond zijn er gratis snacks, zowel vlees, vis als vega komen als tapas, sushi en fingerfood voorbij. Ook warm bittergarnituur en tropisch fruit zal niet ontbreken. De drankjes zijn vriendelijk geprijsd.

Bij ons feest geen pilletjes, poedertjes en ballonnetjes dus het erotiek gehalte is hoog we houden dan ook rekening met de capaciteit van de erotische ruimtes bij het aannemen van het aantal gasten.

Zet je alvast op de gastenlijst. Let op! Jullie zijn dan niet gelijk zichtbaar elk profiel wordt door het PARTY40DOWN team eerst bekeken. Als jullie eenmaal zijn toegevoegd op de gastenlijst hoeven jullie niets meer te doen In de week van de party volgt altijd nog nadere info.

Dresscode: Na binnenkomst gaat de gewone kleding in de locker en trekken jullie lingerie aan waar jullie jezelf prettig in voelen. Voor dames is dat meestal een sexy setje, jarretels, hoge hakken, een leuke bikini of je favoriete bodystocking etc. Heren zien we meestal in een trendy boxer, de ene met een hemdje, de ander met een gilet of met blote body met eventueel een strikje en sneakers of iets dergelijks. Heren in lange broek zijn niet toegestaan en heren in een Romeinse vechtuitrusting kom je bij ons niet tegen.

Leeftijd beleid: Is één van jullie ietsje ouder dan 40 vraag dan eerst of deelname mogelijk is jullie profiel wordt dan eerst door ons beoordeeld wij maken per editie slechts enkele uitzonderingen! Beiden 40+ kijk dan op het www.BACKTOBASIC.nl op feestjes van onze zusterorganisatie is geen leeftijdsgrens en komen ook steeds meer party40down leden.

Liefs van het Party40down team xx