20 februari 2021 gecanceld

PARTY40DOWN   ingelast jongerenparty za. 20 februari 2021

We hebben speciaal voor de jongeren stellen tot 40 jaar op zaterdag 20 februari een extra grandioos PARTY40DOWN event op de agenda gezet.

Wees er op tijd bij met jullie reservering, want de eerste plekken op deze avond zijn voor  onze leden  die hebben gereserveerd voor een feestje dat helaas de corona perikelen geannuleerd is.

Zijn jullie beiden jonger dan 40 jaar? Pak dan je agenda, want zaterdag 20 februari wordt het  weer een gigantisch ge(il)zellig PARTY40DOWN feest. Wij zijn er speciaal voor de jongere gelijkgestemde stellen die eens een avondje sexy willen swingen met alleen leeftijdsgenoten. We hebben in Breukelen de gehele Organza Club exclusief voor onze leden gereserveerd.

Nog niet bekend met PARTY40DOWN? Wij geven party’s voor jongeren tot max 40 jr en zijn tevens de meest toonaangevende jongerenparty van Nederland met een zeer groot ledenbestand waar elke editie uit het hele land ( en de ons omliggende landen) leuke sexy trendy jonge stellen naartoe komen, die weten waarvoor ze komen 😊…

Wat kunnen jullie verwachten? Het is niet het zoveelste dansfeestje, maar een event waar de focus ligt op het ontmoeten van gelijkgestemden in de lifestyle met veel ruimtes om met en van elkaar te genieten.

Met ons “zero tolerance” partydrugs beleid is een grote groep van sexy jongere swingers stellen opgebouwd. Waardoor wij de grootste clubs kunnen reserveren exclusief voor onze leden.  WAP stellen houden we buiten de deur, zodat er ook sprake is van actieve avondjes.

ORGANZA is een centraal gelegen zeer modern opgezette club met een discrete grote gratis parking.
Hier wordt makkelijk contact gelegd en is ook zeer geschikt voor jongeren die net in de lifestyle beginnen. Wil je bij ons als beginnend stel eerst eens een avondje wat drinken en kletsen met andere jonge swingers in deze lifestyle om te zien of dit iets voor jullie is, dan val je bij ons niet op. Door hoge opkomsten op onze feesten vinden zowel beginnende als de meer ervaren stelletjes elkaar wel.

Voor “firsttimers” is er de mogelijkheid om een half uur voor de avond begint binnen te komen, zodat jullie in alle rust een rondleiding krijgen waar jullie ook vragen kunnen stellen aan ons team en kennis kunnen maken met andere stellen, die ook hun eerste stapjes in de lifestyle zetten. Kom gerust met een gezonde spanning maar zenuwen zijn bij ons absoluut niet nodig.😊 Eerder komen? Stuur ons even een mailtje

De entree voor deze avond is €60 voor een stel en €30 voor een single dame. Alleenstaande heren worden absoluut niet toegelaten.
De gehele avond zijn er gratis snacks, zowel vlees, vis als vega komen als tapas, sushi en fingerfood voorbij. Ook warm bittergarnituur en tropisch fruit zal niet ontbreken. De drankjes zijn vriendelijk geprijsd.

Bij ons feest geen pillen en ballonnen dus het erotiek gehalte is hoog we houden dan ook rekening met de capaciteit van de erotische ruimtes bij het aannemen van het aantal gasten.

Zij jullie lid van SDC zet je alvast op de gastenlijst. Let op! Jullie zijn dan niet gelijk zichtbaar elk profiel wordt door het PARTY40DOWN team bekeken. Als jullie eenmaal zijn toegevoegd op de gastenlijst hoeven jullie niets meer te doen In de week van de party volgt altijd nadere info. Geen SDC lid stuur ons dan een mailtje om je aan te melden.

Dresscode: Na binnenkomst gaat de gewone kleding in de locker en trekken jullie lingerie aan waar jullie jezelf prettig in voelen. Voor dames is dat meestal een sexy setje, jarretels, hoge hakken, een leuke bikini of je favoriete bodystocking etc. Heren zien we meestal in een trendy boxer, de ene met een hemdje , de ander met een gilet of met blote body met eventueel een strikje en sneakers of iets dergelijks. Heren in lange broek zijn niet toegestaan.

Leeftijd beleid: Is één van jullie ietsje ouder dan 40 vraag dan eerst of deelname mogelijk is jullie profiel wordt dan eerst door ons beoordeeld wij maken per editie slechts enkele uitzonderingen! Beiden 40+ kijk dan op het profiel BACKTOBASIC op feestjes van onze zusterorganisatie is geen leeftijdsgrens en komen ook steeds meer party40down leden.

Mocht het niet meer lukken om op deze editie te reserveren hebben we nog plaats op de editie van 13 maart.

Liefs van het Party40down team xx

De reguliere clubavond van zusterorganisatie Backtobasic op zaterdag 13 februari in Organza, Bezoek hiervoor www.backt0basic.nl