13 november 2021 PARTY 4 YOUNGSTERS in Utrecht

Zijn jullie dat leuke stel onder de 40 jaar, die ook weleens een waanzinnig gezellig en actief jongerenfeestje willen meemaken met leeftijdsgenoten onder elkaar? Lees dan snel verder.

PARTY40DOWN geeft party’s voor jongeren tot max 40 jaar . We zijn “the one and only” organisatie voorde jongere doelgroep van Nederland met een zeer groot ledenbestand waar elke editie uit het hele land (en de ons omliggende landen) leuke sexy stellen naartoe komen, die weten waarvoor ze komen 😊

PARTY40DOWN is niet zomaar een dansavondje, maar heeft met haar “zero tolerance” partydrugs beleid een grote ledengroep opgebouwd van gelijk gestemde jongere stellen.

Onze locatie in Breukelen ( Utrecht) :

ORGANZA is een zeer modern opgezette club met een mooie grote bar met dansvloer en zitjes, waarboven twee verdiepingen erotisch speelplezier voor jullie klaarstaan. De club is lekker centraal gelegen en heeft een eigen zeer grote parking.

Bij ons word makkelijk contact gelegd en is daardoor ook zeer geschikt voor jongeren, die net in de lifestyle stappen. Het is bij ons niet zo als op sommige jongerenavonden, waar hoogstens een 10tal stellen op de gastenlijst staan en jullie je al snel bekeken zullen voelen.

Wil je bij ons als beginnend stel eens een avondje wat drinken en kletsen met andere jonge swingers in de lifestyle om te zien of dit iets voor jullie is, dan val je bij ons niet op Door de hoge opkomsten op onze feesten vinden zowel de beginnende als de meer ervaren stelletjes elkaar wel

Er is een groot respect voor een ieder. Tevens is er de mogelijkheid om een half uur voor het feest begint binnen te komen zodat jullie in alle rust een rondleiding krijgen waar jullie ook vragen kunnen stellen aan ons team en kennis kunnen maken met andere stellen die ook hun eerste stapjes in de lifestyle zetten.

Kom gerust met een gezonde spanning maar zenuwen zijn bij ons absoluut niet nodig.😊 Eerder komen? Stuur ons een mailtje

De entree voor deze avond is €60 voor een stel en €30 voor een single dame. Alleenstaande heren worden absoluut niet toegelaten.

De gehele avond wordt door ons team rondgegaan met de heerlijkste snacks, zowel vlees, vis als vega komen als tapas, sushi en fingerfood voorbij. Ook warm bittergarnituur en tropisch fruit worden de gehele avond gratis geserveerd. De drankjes zijn vriendelijk geprijsd.

PARTY40DOWN propt een club nooit te vol. Het erotiekgehalte is hoog bij ons, we houden dan ook altijd rekening met de capaciteit van de erotische ruimtes bij het aannemen van het aantal gasten. Zodat er ook voor een ieder ruimte is voor het stoute speelplezier.

Dus zet je alvast op de gastenlijst van deze spannende jongeren editie.

Let op! Jullie zijn niet gelijk zichtbaar elk profiel wordt door het PARTY40DOWN team bekeken. Als jullie eenmaal zijn toegevoegd op de gastenlijst hoeven jullie niets meer te doen. In de week van de party volgt altijd nog een infobrief voor de avond zelf.

Dresscode: PARTY40DOWN hanteert geen verplichte kleding thema’s. Na binnenkomst gaat de gewone kleding in de locker en trekken jullie lingerie aan waar jullie jezelf prettig in voelen. Voor dames is dat meestal een sexy setje, jarretels, hoge hakken, een leuke bikini of je favoriete bodystocking etc. Heren zien we meestal in een trendy boxer, de ene met een hemdje , de ander met een gilet of met blote body met eventueel een strikje en sneakers of iets dergelijks. Heren in lange broek zijn niet toegestaan.

Rules:

  • Partydrugs zijn bij ons ABSOLUUT niet toegestaan! ( bij overtreding verlaat je het pand zonder restitutie van entreegeld en wordt je LIFETIME geroyeerd)
  • Bij ons wordt ook niet geblowd in de rookruimtes!

Leeftijdsgrens: Is één van jullie ietsje ouder dan 40 vraag dan eerst of deelname mogelijk is jullie profiel wordt dan eerst door ons beoordeeld en wij maken per editie slechts enkele uitzonderingen  Zijn jullie beiden over de 40, kijk dan op het profiel van BACKTOBASIC van onze zusterorganisatie hier ontvangen we stellen van alle leeftijden. De reguliere clubavond van zusterorganisatie Backtobasic is op zaterdag 19 juni. Bezoek hiervoor ons profiel BACKTOBASIC.

Info over ons vindt je op onze websites en SDC profielen:

BACKTOBASIC      www.backt0basic.nl gezellige actieve club avonden voor stellen van alle leeftijden

BIBACKTOBASIC   www.bibacktobasic.nl avond voor stellen waarvan de man (ook) bi en bi mannen

KINKYBACKTOBASIC www.kinkybacktobasic.nl kinky stellen playavond ( geen dans/ballonvaart avond)

Liefs van het PARTY40DOWN team xxx