Zaterdag 14 november 2020

PARTY40DOWN  4youngsters za. 14 november

Het jaar 2020 is voor ons allemaal een heel apart jaar en door de al volle party van september in Lelystad en de bijna volle party in Organza willen we jullie niet langer in spanning laten voor de daarop volgende party. Vol trots presenteren we jullie dan ook onze Party40down editie 4youngsters onder de 40 jaar op zaterdag 14 november in Lelystad.

PARTY40DOWN is inmiddels bekend als DE JONGERENPARTY VAN NEDERLAND waar iedere editie uit alle windstreken en tot zelfs over de grenzen jongeren trendy stellen komen om een avond vol spanning en erotiek te beleven met leeftijdsgenoten. Het feest waar door het strenge anti-WAP beleid er ook sprake is van de meest actieve jongerenavond.

De stellen die ons al bezochten weten dat het bij ons in tegenstelling tot andere jongerenparty’s het altijd goed bezocht is. Er is een mix van SDC bezoekers en PARTY40DOWN leden waar altijd een ge(il)zellig sfeer heerst en er op elke editie (door de aantrekkingskracht van het zeer jonge publiek) veel stellen komen, die voor het eerst een club bezoeken. Natuurlijk zijn deze op het goede adres en worden met open armen ontvangen, door de crew die bestaat uit vrijwilligers, die zelf swingen en waar ze alles aan kunnen vragen.

“Firsttimers” kunnen op een avond bij ons op hun gemak alles bekijken zonder enige verplichting, want met onze zeer hoge opkomst stoor je natuurlijk helemaal niemand als jullie op je eigen tempo de stapjes in deze lifestyle zetten. Dus zowel stellen die komen voor de spannende actie als degenen die net instappen vinden onze avonden een hele belevenis.

Voor beginnende stellen bieden wij  altijd de mogelijkheid om een half uur voor het feest begint binnen te komen, zodat jullie in alle rust een rondleiding krijgen waar jullie ook vragen kunnen stellen aan het team en gelijk kennis kunnen maken met de andere stellen, die ook hun eerste stapjes in de lifestyle zetten.  Kom gerust met een gezonde spanning, zenuwen zijn bij ons absoluut niet nodig.😊 Eerder komen? Stuur ons een mailtje.

Zaterdag 14 november is nog even wachten, maar zet je altijd tijdig op onze gastenlijst, want vol is echt vol. Doordat er bij ons veel actieve stellen komen nemen we altijd de reserveringen aan in verhouding tot de erotische ruimtes.

Jullie kunnen met uitsluitend trendy leeftijdsgenoten in een super gezellige ambiance met twee dansvloeren twee bars en vele intieme zitjes en hoekjes kennis kunnen maken. We hebben voor jullie 30tal erotische ruimtes om  je in terug te trekken met een sexy stel(len) en tussendoor kunnen jullie een heer rondje dobberen in onze warme jacuzzi.

Voor onze party van zat. 26 september in Organza is er nog slechts plaats voor enkele leuke stellen, voor aanmelden zie gastenlijst op ons profiel.

PARTY40DOWN is vriendelijk geprijsd met een entree van €65 per stel en €32,50 voor een single dame De hele avond worden er diverse koude en warme snacks geserveerd. Ook de drankjes zijn weer vriendelijk geprijsd (wijn bier en fris €2,50)

Rules:

Dresscode sexy na binnenkomst, dames lingerie, bikini, sexy setje, kousen hakjes etc. Heren sexy boxershort eventueel met singlet, gilet, strikje, sneakers trendy slippers geen lange broek ( Romeinse vechtuitrusting zie je bij ons ook niet 😉

  • Privacy Telefoons blijven in de locker
    •Partydrugs zijn niet toegestaan (bij overtreding verlaat je het pand en ben je lifetime geroyeerd)
    •Er wordt ook niet geblowd in de rookruimte

PARTY40DOWN Staat voor geil met stijl
PARTY40DOWN Alleen voor stellen tot 40 jaar
PARTY40DOWN Laagdrempelig
PARTY40DOWN feest op eerste klas locaties

RESERVEREN:

PARTY40DOWN heeft geen ticketverkoop, bijtijds aanmelden op de gastenlijst is voldoende. Als jullie via SDC reserveren wordt jullie aanvraag eerst intern beoordeeld het kan dus even duren voordat aangemelde stellen op de gastenlijst zichtbaar zijn. Wanneer jullie op de gastenlijst zichtbaar zijn is de reservering geaccepteerd en hoeft je niets meer te doen. In de week voorafgaand aan de party ontvangen jullie altijd nog de laatste info en routeplanner

PARTY40DOWN blijft THE PLACE TO BE voor stellen onder de 40

We kijken uit naar jullie komst. Het wordt weer genieten MET en VAN elkaar!

LEEFTIJDSGRENS BELEID

Is één van jullie ietsje ouder dan 40 vraag dan eerst of deelname mogelijk is jullie profiel wordt dan eerst door ons beoordeeld en wij maken per editie slechts enkele uitzonderingen  Zijn jullie beiden over de 40, kijk dan op het profiel van BACKTOBASIC van onze zusterorganisatie hier ontvangen we stellen van alle leeftijden.

De reguliere clubavond van zusterorganisatie Backtobasic op zaterdag 17 oktober in Lelystad. Bezoek hiervoor www.backt0basic.nl