13 november 2021 PARTY 4 YOUNGSTERS in Utrecht

Lieve party40down vriendjes,

Lang hebben we er naar uit gekeken om voor jullie op zaterdag 13 november om weer een prachtig PARTY40DOWN event te reserveren. Maar helaas…jullie zullen net als ons uit de persconferentie hebben vernomen dat de maatregelen ter bestrijding van covid 19 weer flink aangescherpt zijn.
Dit betekent dat wij met pijn in os hart en vooral omdat het zo last minute is jullie avondje moeten cancelen.
We begrijpen dat dit net als voor ons voor jullie een grote domper en teleurstelling is.
Velen van jullie keken er naar uit en hebben oppas geregeld en/of hotelkamers geboekt.. maar helaas we kunnen hier door overmacht echt niets aan doen.
De club heeft ons nog voorgesteld om het vanaf 15:00 tot 20:00 ’s avonds door te laten gaan, maar dit is voor ons als organisatie veel te kort dag.
In het verleden hebben we , door het ons houden aan de coronamaatregelen “hate” mail ontvangen wat ons veel verdriet deed. .. wij hebben immers nog corona noch alle overheidsmaatregelen verzonnen.
Het is ons bekend dat andere organisaties af en toe wat makkelijker om zijn gegaan met de regels (geen q-code vragen, open blijven tot in de late uurtjes, etc..)  Wij van PARTY40DOWN distingeren ons hiervan, want zeker in deze branche, waar de mensen natuurlijk niet naar een club komen om op 1,5 meter afstand van elkaar te blijven vinden we dat er zodoende ook veel risico werd genomen in de swingerswereld en dit louter om geen entreegelden te verliezen.
Natuurlijk hebben ook wij onze verliezen moeten nemen, niet alleen in inkomsten, maar ook door ons te houden aan de wettelijke voorschriften. Er nogal wat van onze leden overgestapt naar feesten, clubs, organisaties, die daar minder moeilijk over deden.. Wij als PARTY40DOWN  organisatie vinden dat wij onze verantwoordelijkheid moeten nemen waarbij de gezondheid van onze gasten de hoogste prioriteit heeft, dit gaat boven geldelijk verlies of ledenverlies.
Zeker voor een jongere groep hebben we altijd verder gekeken, als de kassa. Zoals bekend zijn we dan ook één van de organisaties, die de meeste deelnemers uitsluit i.v.m. gebruik van partydrugs. Zodoende zijn vele jongeren bij ons op een veilige manier binnengestapt zonder in aanraking te hoeven komen grote groepen gebruikers van partydrugs, die nog wel eens erg overtuigend willen zijn  dat het de drempel zou verlagen of dat je erbij zal horen.
We hopen natuurlijk dat de corona perikelen spoedig ten einde zullen zijn en wij voor jullie weer mooie feestjes kunnen neerzetten. De gasten die voor zaterdag 13 november hebben geboekt zullen dan ook voor het eerste feestje wat wij zullen uploaden in het nieuwe jaar een plek op de gastenlijst krijgen.

Na dit teleurstellend berichtje wensen we jullie toch nog een fijn weekend en we hopen op jullie begrip en spoedig terug te zien.

Liefs van het PARTY40DOWN team  xxx